Csak töltsd fel a termékeidet és indítsd el az áruházadat

Adminisztrációs vezérlőpult

Adminisztrációs vezérlőpult

Minden fontos funkció elérhető egy kattintással. A vezérlőpulton teljes áttekintés kapsz a megrendelésekről, az értékesítésről, az ügyfelekről és online statisztikákat nézhetsz meg a felhasználókról.

Felhasználó kezelés

Egy sikeres web áruházban sok száz, akár több ezer felhasználót kell kezelni, megbízhatóan. Ebben nyújt segítséget az OpenCart felhasználó kezelője, amiben könnyen és gyorsan adminisztrálhatóak a jogosultságok és a felhasználó csoportok.

Felhasználó kezelés
Multi-Store

Multi-Store

Az OpenCart rendszer képes egy adminisztrációs felületről több áruházat kezeli, ahol nem csak a termékek különbözhetnek, hanem az egész áruház kinézete és lokalizációja is.

Opciók, tulajdonságok

A termékekhez különböző opciók vagy tulajdonságok adhatok meg, úgy mint szín, méret, stb… Az extra információk gyorsan és egyszerűen adhatók hozzá a termékekhez az adminisztrációs felületen.

Opciók, tulajdonságok
Partner program

Partner program

A rendszerben beépített partner program van, mely kezeli az affiliate linken keresztül érkező látogatókat és vásárlókat. A vásárlást után a beállított jutalékot jóváírja, amelyet többféle képen tudsz kifizetni.

Kupon, akciók, diszkont

Kupon, akciók, diszkont

Az OpenCart rendszerben nagyon egyszerűen létre tudod hozni akciódat, kupon kedvezményt vagy diszkont ajánlatod. Adminisztráld egyszerűen, hogy a vásárlóid is egyszerűen igénybe tudják venni!

Biztonsági mentés és visszaállítás

Biztonsági mentés és visszaállítás

Vészhelyzet van? Megsérült az áruház vagy az adatbázis? Az OpenCart rendszerben könnyen beállíthatod a biztonsági mentést és visszaállítást.

Minden korlátlanul

Ingyenesen használható

Az OpenCart rendszer teljesen ingyen letölthető és használható, mivel nyílt forráskódú rendszer. Semmilyen korlátozás nincs benne, így maga a rendszer teljes körűen használható. A rendszer köré egy komoly, nagy közösség épült ki, akik segíti a projekt folyamatos fejlődését.

Letöltés
Ingyenesen használható
Korlátlan kategóriák

Korlátlan kategóriák

Korlátlan számú kategóriát adhatsz hozzá.

Korlátlan termékek

Korlátlan számú terméket adhatsz hozzá, legyen az pár darab, vagy száz ezres, nem akadály!

Korlátlan termékek
Letölthető termék lehetőség

Letölthető termék lehetőség

Az OpenCart megkönnyíti a digitális termékek eladását. Csak annyit kell tenned, hogy feltöltöd a fájlt és beállítod az árát. Már kész is, készen áll a termék az eladásra!

Termék értékelés és minősítés

Termék értékelés és minősítés

Az egyik legfontosabb tényező a termék értékelés, ami kiválthatja a vásárlási döntést, ezért is rendelkezik az OpenCart rendszer egy komplex véleményező/értékelő rendszerrel.

Pontgyűjtések

Pontgyűjtések

A pontgyűjtések azon kívül, hogy jutalom a vásárlás után, visszatérő vásárlóka generál, és így újbóli vásárlásra öszönző funkció. Ez a fontos funkció sem maradhatod ki az OpenCart rendszerből.

Könnyű megtalálni - Könnyű vásárolni

Szűrők

Szűrők

Bármilyen szűrőt létre tudsz hozni, ugyanúgy, ahogy a kategóriákat létrehoznád. Ez nagy segítség lesz az ügyfeleidnek, hogy megtalálják a keresett terméküket! Könnyű megtalálni - könnyű megvásárolni.

Több pénznem kezelése

Kereskedj bármilyen pénzben, bárhol a világban, a rendszer automatikusan kezeli és átváltja a valutákat.

Több pénznem kezelése
Több nyelv kezelése

Több nyelv kezelése

Az OpenCart rendszerhez több mint 40 nyelv érhető el, legyen az kínai, japán, görög vagy héber vagy épen arab. Töltsd le a magyar nyelvi csomagot weboldalunkról!

Hírlevélküldés a hatékony marketingért

Az OpenCart rendszerben beépített hírlevél küldő segíti a munkád, hogy közvetlenül és gyorsan tudjál marketing üzeneteket küldeni vásárlóidnak!

Hírlevél küldő

Teljeskörű fizetési és szállítási módok

Fizetési módok

Fizetési módok

Az OpenCartba beépített több mint 36 fizetési mód mellett már piacterünkön megvásárolható, különböző Magyarország specifikus fizetési modulok, mint SimplePay, Barion vagy Paylike.

Ismétlődő előfizetések

Állítsd be az ismétlődő fizetést az ügyfelek számára. Ha előfizetéssel szeretnéd a termékeket eladni, ha kedvezményt vagy tagsági klubot hirdetsz, vagy egyszerűen kisebb részekre akarod osztani a befizetéseket.

Ismétlődő előfizetések
Szállítási módok

Szállítási módok

Az olyan alapvető szállítási módok, mint személyes átvétel vagy súlyszámítás, már alapban benne van az OpenCart rendszerben. Ezek mellett már piacterünkön megvásárolható, különböző Magyarország specifikus szállítási modulok, mint Foxpost, MPL vagy PPP szállítás.

Eladási statisztikák

Légy analítikus! Az OpenCart rendszerben olyan értékesítési statisztikák érhetőek, mint eladott termékek vagy legtöbbett keresett termékek. De ezenkívül még rengeteg statisztika áll rendelkezésedre...

Eladási statisztikák

Könnyű a rendszert bővíteni

OpenCart kiegészítők

OpenCart kiegészítők

Az OpenCart rendszerben több olyan előre leprogramozott modul található, amelyek lefedik egy általános web áruházhoz szükséges működést, úgy mint pl.: banner, különböző termék listázások, szűrők, slider, stb… Ezek a modulok természetesen könnyen és egyszerűen módosíthatóak, bővíthetőek.

Kiegészítő telepítő

Már nem kell a modulok telepítésével vesződni, pár kattintással feltölthetőek és telepíthetők.

Kiegészítő telepítő

Piactér

Már az OpenCart rendszerhez is elérhetőek azok a Magyarország specifikus modulok, amikkel kiegészítheted web áruházad működését, exportálhatod termékeidet vagy összekötheted számlázó programodat.

  • Barion bankkártyás modul
  • Clear Admin számlázó modul
  • Foxpost szállítási modul
  • Symbion számlázó modul
  • Pick Pack szállítási modul

Teljesen magyar nyelven

Töltsd le a web oldalunkról a hatályos jogszabályoknak teljesen megfelelő magyar nyelvi csomagot és kerüld el fogyasztó védelmi bírságot!

Teljesen magyar nyelven
Egyedi OpenCart fejlesztés

Egyedi igényed van?

Ha egyedi igényed van, keress meg minket bátran, legyen az akár fejlesztés vagy design tervezés. Ha kérdésed van vagy tanácsot kérnél, keress meg minket nyugodtan. OpenCart tárhely szolgáltatásban is tudunk segíteni!

Reszponzív és SEO barát

Mobil/tablet megjelenés

Az OpenCart alapértelmezettként reszponzív megjelenésű, így minden mobilon eszközön, legyen az mobil telefon vagy tablet tökéletesen alkalmazkodik a képernyő felbontáshoz. Ha egyedi kinézetet szeretnél az áruházadnak, akkor kattints a sablon oldalunkra és nézz körbe!

Mobil/tablet megjelenés
OpenCart SEO

SEO

Tudjuk, hogy a SEO nagyon fontos egy web áruház életében, ezért kiemelt szerep jut az OpenCart rendszerben, ezért is gondoskodtunk az alapvető SEO funkciókról.

Marketing

Nincs szükséged drága kiegészítőkre, az OpenCart beépített marketing nézeteivel egyszerűen és könnyen nyomon követhető marketing adatok.

Marketing
Termék export

Termék export

Már nem csak az alapban beépített Google Base és sitemap érhető el a rendszerhez. Megvásárolhatóak már a jelentősebb magyarországi ár-összehasonlító portálokhoz is termék export modulok! Keresd őket a piactéren.

Regisztráció nélküli vásárlás

A legfontosabb, hogy a látogatóból ügyfél legyen, és hogy magas legyen a vásárlási konverzió. Ezért is van lehetőség a rendszerben beállítani a regisztráció nélküli vásárlást, hogy ne veszíts el egyetlen egy érdeklődőt sem!

Regisztráció nélküli vásárlás

Add el a saját készítésű modulod vagy sablonodat az OpenCart piacterén.

Piactér a saját készítésű kiegészítőknek

Piactér a saját készítésű kiegészítőknek

Ha van saját készítésű OpenCart modulod, kiegészítőd vagy netán sablonod, weboldalunkon értékesítheted, így célzott felhasználókhoz tudsz eljutni. Tovább információkért keress meg minket!

MVC-L architektúra

Ismerkedj meg az Opencart MVC-L (Model-View-Controller-Language) modelljével, mely a a népszerű MVC architektúra alapján készült, nyelvi entitás bővítéssel.

MVC-L architektúra
API rendszer

API

Az OpenCart beépített API rendszerrel rendelkezik, így harmadik fél alkalmazásából származó információkat képes feldolgozni, integrálni.

Nyílt forráskód

A nyílt forráskód ingyenességet, átláthatóságot, nyitott kódot, és közösségi fejlesztést jelent. A rendszer megismeréséhez kezd a Githubban az első lépéseket.

Nyílt forráskódú
cron