Csak töltsd fel a termékeidet és indítsd el az áruházadat

Adminisztrációs vezérlőpult

Adminisztrációs vezérlőpult

Minden fontos funkció elérhető egy kattintással. A vezérlőpulton teljes áttekintés kapsz a megrendelésekről, az értékesítésről, az ügyfelekről és online statisztikákat nézhetsz meg a felhasználókról.

Felhasználó kezelés

Egy sikeres web áruházban sok száz, akár több ezer felhasználót kell kezelni, megbízhatóan. Ebben nyújt segítséget az OpenCart felhasználó kezelője, amiben könnyen és gyorsan adminisztrálhatóak a jogosultságok és a felhasználó csoportok.

Felhasználó kezelés
Multi-Store

Multi-Store

Az OpenCart rendszer képes egy adminisztrációs felületről több áruházat kezeli, ahol nem csak a termékek különbözhetnek, hanem az egész áruház kinézete és lokalizációja is.

Opciók, tulajdonságok

A termékekhez különböző opciók vagy tulajdonságok adhatok meg, úgy mint szín, méret, stb… Az extra információk gyorsan és egyszerűen adhatók hozzá a termékekhez az adminisztrációs felületen.

Opciók, tulajdonságok
Partner program

Partner program

Az OpenCart rendszerben beépített partner program van, mely kezeli az affiliate linken keresztül érkező látogatókat és vásárlókat. A vásárlást után a beállított jutalékot jóváírja, amelyet többféle képen tudsz kifizetni.

Kupon, akciók, diszkont

Kupon, akciók, diszkont

Az OpenCart rendszerben nagyon egyszerűen létre tudod hozni akciódat, kupon kedvezményt vagy diszkont ajánlatod. Adminisztráld egyszerűen, hogy a vásárlóid is egyszerűen igénybe tudják venni!

Biztonsági mentés és visszaállítás

Biztonsági mentés és visszaállítás

Vészhelyzet van? Megsérült az áruház vagy az adatbázis? Az OpenCart rendszerben beállítható a biztonsági mentést és visszaállítást.

Minden korlátlanul

Ingyenesen használható

Az OpenCart rendszer teljesen ingyen letölthető és használható, mivel nyílt forráskódú rendszer. Semmilyen korlátozás nincs benne, így maga a rendszer teljesen átlátható. A projekt köré egy komoly, nagy közösség épült ki, akik segíti a projekt fejlődését.

Letöltés
Ingyenesen használható
Korlátlan kategóriák

Korlátlan kategóriák

Korlátlan számú kategóriát adhatsz hozzá.

Korlátlan termékek

Korlátlan számú terméket adhatsz hozzá, legyen az pár darab, vagy száz ezres, nem akadály!

Korlátlan termékek
Letölthető termék lehetőség

Letölthető termék lehetőség

OpenCart makes it easy to sell digital products. All you need to do is click a button, upload the product and set the price. Voila! Your products are ready to be sold.

Termék értékelés és minősítés

Termék értékelés és minősítés

Customer product reviews are among the most important factors that trigger the buy or don’t buy decisions customers make. OpenCart comes with a powerful integrated comments, reviews and ratings system.

Pontgyűjtések

Pontgyűjtések

A reward program that drives results. Increase customer lifetime value and return purchases.

Könnyű megtalálni - Könnyű vásárolni

Szűrők

Szűrők

Hozz létre szűrőket ugyanúgy, ahogy a kategóriákat létrehoznád. Ez nagy segítség lesz az ügyfeleidnek, hogy megtalálják a keresett terméküket! Könnyű megtalálni - könnyű megvásárolni.

Több pénznem kezelése

Kereskedj bármilyen pénzben, bárhol a világban, a rendszer automatikusan kezeli és átváltják a valutákat.

Több pénznem kezelése
Több nyelv kezelése

Több nyelv kezelése

Available in more than 40 languages and counting! Easily handles Chinese, Japanese, Greek, and even right-to-left languages such as Arabic and Hebrew

Turn mail to your advantage

OpenCart offers an easy way for customers to get subscribed to your newsletter. Once they do this you can easily get started with your email marketing campaigns.

Turn mail to your advantage

Teljeskörű fizetési és szállítási módok

Fizetési módok

Fizetési módok

Authorize.Net, Amazon Payments, First Data, Klarna, LiqPay, Skrill, PayPal and many more. Choose any of the 36 Payment methods that come integrated with OpenCart or download among hundreds more available via the OpenCart marketplace.

Recurring payments

Set up recurring payments for your customers. If you plan to sell products by subscription, if you are promoting a discount or member's club, or if you are simply breaking up payments into smaller portions. This feature gives the store owner more control over how customers are charged for products or services.

Recurring payments
Shipping Methods

Shipping Methods

The most world-renowned Shipping methods, integrated for you. OpenCart has integrations with Australia Post, Citylink, FedEx, Parcelforce, Royal mail, UPS, USPS and much more. There are also hundreds of other shipping methods available in the OpenCart Marketplace.

Sales reports

Get analytical. OpenCart comes powered up with a sales report, viewed products and purchased products report. If you want to get additional reporting functionality you can view some of the popular reporting extensions.

Sales reports

Könnyű a rendszert bővíteni

OpenCart kiegészítők

OpenCart kiegészítők

Az OpenCart rendszerben több olyan előre leprogramozott modul található, amelyek lefedik egy általános web áruházhoz szükséges működést, úgy mint pl.: banner, különböző termék listázások, szűrők, slider, stb… Ezek a modulok természetesen könnyen és egyszerűen módosíthatóak, bővíthetőek.

Kiegészítő telepítő

Már nem kell a modulok telepítésével vesződni, pár kattintással feltölthetőek és telepíthetők.

Kiegészítő telepítő

Piactér

Már az OpenCart rendszerhez is elérhetőek azok a Magyarország specifikus modulok, amikkel kiegészítheted web áruházad működését, exportálhatod termékeidet vagy összekötheted számlázó programodat.

  • PayPal
  • eBay
  • Amazon
  • MailChimp
  • Google Analytics
  • Facebook
  • Word Press
  • Excel

Teljesen magyar nyelven

Töltsd le a web oldalunkról a hatályos jogszabályoknak teljesen megfelelő magyar nyelvi csomagot és kerüld el fogyasztó védelmi bírságot!

Teljesen magyar nyelven
Partners around the world

Egyedi igényed van?

Ha egyedi igényed van, keress meg minket bátran, legyen az akár fejlesztés vagy design tervezés. Írj nekünk, ha kérdésed van vagy tanácsot kérsz. OpenCart tárhely szolgáltatásban is tudunk segíteni, kattints a lenti gombra a bővebb információkért.

View Partners

Reszponzív és SEO barát

Mobil/tablet megjelenés

Az OpenCart alapértelmezettként reszponzív megjelenésű, így minden mobilon eszközön, legyen az mobil telefon vagy tablet tökéletesen alkalmazkodik a képernyő felbontáshoz. Ha egyedi kinézetet szeretnél az áruházadnak, akkor kattints a sablon oldalunkra és nézz körbe!

Mobil/tablet megjelenés
SEO

SEO

Tudjuk, hogy a SEO nagyon fontos egy web áruház életében, ezért kiemelt szerep jut az OpenCart rendszerben, ezért is gondoskodtunk az alapvető SEO funkciókról.

Marketing

Nincs szükséged drága kiegészítőkre, az OpenCart beépített marketing nézeteivel egyszerűen és könnyen nyomon követhető marketing adatok.

Marketing
Termék export

Termék export

Már nem csak az alapban beépített Google Base és sitemap érhető el a rendszerhez. Megvásárolhatóak már a jelentősebb magyarországi ár-összehasonlító portálokhoz is termék export modulok! Keresd őket a piactéren.

Regisztráció nélküli vásárlás

A legfontosabb, hogy a látogatóból ügyfél legyen, és hogy magas legyen a vásárlási konverzió. Ezért is van lehetőség a rendszerben beállítani a regisztráció nélküli vásárlást, hogy ne veszíts el egyetlen egy érdeklődőt sem!

Regisztráció nélküli vásárlás

Add el a saját készítésű modulod vagy sablonodat az OpenCart piacterén.

Marketplace for third-party extensions

Piactér a saját készítésű kiegészítőknek

We have provided over 13 000 and more extensions & themes on the OpenCart marketplace, little or no bureaucracy and competitive commission rates based on your sales. OpenCart is one of the best places to give your ideas review application. Start today and sell your modules and themes on the OpenCart marketplaces.

MVC-L architektúra

Ismerkedj meg az Opencart MVC-L (Model-View-Controller-Language) modelljével, mely a a népszerű MVC architektúra alapján készült, nyelvi entitás bővítéssel.

MVC-L architektúra
API

API

Az OpenCart beépített API rendszerrel rendelkezik, így harmadik fél alkalmazásából származó információkat képes feldolgozni, integrálni.

Nyílt forráskódú

A nyílt forráskód ingyenességet, átláthatóságot, nyitott kódot, és közösségi fejlesztést jelent. A rendszer megismeréséhez kezd a Githubban az első lépéseket.

Nyílt forráskódú
cron