Egyedi fejlesztés

Manapság az egyik leggyorsabban fejlődő üzletág az e-kereskedelem, ami azon kevés területek közé tartozik, ami még a recesszió idején is képes volt a növekedésre. Egy átfogó e-kereskedelmi statisztika szerint Magyarországon 2017-ban, több mint 3500 web áruház volt, melyek összforgalma meghaladta a 200 milliárd Ft-ot.

Ez az összeg alig érte el a hazai kiskereskedelmi forgalom 2,7%-át, ami nagyon alacsonynak mondható, mivel néhány nyugat európai országban ez a szám meghaladta a 6%-ot is. Ezek az értékek is azt mutatják, hogy van még növekedési lehetőség és még mindig érdemes webáruházat indítani. Aki nem készít boltjának online megjelenést, elveszíti versenyelőnyét azzal a konkurenciájával szemben akinek már van webáruháza.

Miért az OpenCart?

Cégünk immár több mint 15 éves webáruház készítési tapasztalattal rendelkezik, ezen belül 5 év kimondott Opencart rendszer tapasztalat. Az rendszer iránti elkötelezettségünk jelenként készítjük már több, mint 4 éve az Opencart Magyarország weboldalát, ezenkívül frissítjük és tartjuk karban a magyar nyelvi fájl csomagot.

A fenti tapasztalatok birtokában vállalunk rövid határidővel, az alábbi munkákat:

  • Egyedi OpenCart alapú web áruház készítést
  • Egyedi modul vagy kiegészítő fejlesztését
  • Design tervezését, site builder (slice) szolgáltatás
  • Tartalom feltöltés
  • SEO tanácsadást

Ha bármilyen kérdése van, vagy ötelete, keressem meg minket az elérhetőségeinken.

OpenCart hírlevél

OpenCart hírlevél

Ha értesülni szeretnél a legfrissebb hírekről és információkról, akkor íratkozz fel hírlevelünkre.

cron