A Phantasy Bt., mint a OpenCart Magyarország weboldal üzemeltetője elkötelezett mindazon weboldal látogatók/ügyfelek személyes adatainak és magánéleti védelme iránt. A jelen tájékoztató és nyilatkozat elsősorban az ügyfelek és hírlevél feliratkozók személyes adatai interneten keresztül történő bizalmas kezeléséről és védelméről szól, de ide tartoznak a weboldal látogatói is.

A tájékoztató összefoglalja és leírja, hogy a tulajdonos milyen adatokat és milyen módon gyűjthet és használhat fel Önt illetően, illetve hogyan használhatják fel. Az adatokat illetéktelen személy(ek) részére nem kerülnek átadásra és a tájékozatóban foglaltakban kerülnek felhasználásra.

A szerződésekben egyedi esetekben az adatkezelés célja módosulhat, melyről az adott szerződésben rögzített feltételekkel történik.

A jelen tájékoztató fontos információkat nyújt Önnek személyes adatai védelméről és az ezekre vonatkozó jogairól. A tájékoztatóban nem említett adatvédelmi kérdésekben az Általános Szerződési Feltételekben írt általános adatvédelmi rendelkezések alkalmazandók.

A weboldal felhasználója/látogatója a jelen tájékoztatót megismertnek és elfogadottnak ismeri el, melyet a regisztrációval elfogad. Ha a felhasználó nem fogadja el ezen feltételeket, úgy joga van a weboldal használatával felhagyni és semmilyen személyes adatot meg nem adni, a böngészés folyamatát felfüggeszteni.

Az Ön által megadott személyes adatokat kezeli:

Phantasy Bt.
Székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1.
Adószám: 20179063-2-42
Cégjegyzékszám: 01-06-718149

Nyilvántartásba bejegyző bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság - a továbbiakban: Adatkezelő.

Kérjük, figyelmesen olvassa el jelen adatkezelési tájékoztatónkat (a továbbiakban: Tájékoztató), melyben személyes adatai kezelését érintő gyakorlatunkat ismertetjük az Általános Adatvédelmi Rendelet (a GDPR, azaz az Európai Parlament és Tanács 2016/679. rendelete) szerint. Ez a Tájékoztató az Adatkezelő szolgáltatásait fogyasztóként igénybe vevő személyekre (Ön) vonatkozik. Bemutatja, hogy az Adatkezelő hogyan gyűjti, használja fel és osztja meg bizonyos esetekben harmadik felekkel az Ön személyes adatait, továbbá információval szolgál az Ön adatkezeléssel összefüggő „érintetti” jogairól.

Az Adatkezelő elkötelezett e honlapot felkereső egyének személyes adatainak és magánéletének védelme iránt. Jelen tájékoztató és nyilatkozat mindenekelőtt az ügyfelek és hírlevél-feliratkozók személyes adatainak interneten keresztül történő bizalmas kezeléséről és védelméről szól, mindazonáltal ide tartoznak az oldal látogatói is. Összefoglaljuk, hogy a tulajdonos milyen Önre vonatkozó adatokat hogyan gyűjthet és használhat fel, illetve milyen módon használhatják fel. Az adatok illetéktelen személyek részére nem kerülnek átadásra és ezen tájékoztatóban meghatározott formában kerülnek felhasználásra.

A szerződésekben egyedi esetekben az adatkezelés célja módosulhat, mely az adott szerződésben rögzített feltételekkel történik. A tájékoztató fontos információt nyújt Önnek személyes adatai védelméről és ehhez fűződő jogairól. Ha a felhasználó nem fogadja el ezen feltételeket, jogában áll a honlap használatát felfüggeszteni és személyes adat megadása nélkül a böngészést befejezni.

ADATKEZELŐ FELELŐSSÉGE ÉS ELÉRHETŐSÉGE

1.1 Adatkezeléssel kapcsolatos információk

Jelen Tájékoztatóban ismertetett adatkezelések tekintetében a Phantasy Bt. az adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő).

Adatvédelmi eljárásainkat érintő észrevétel, kérdés vagy panasz esetén az alábbi elérhetőségeken vagyunk elérhetőek: 1158 Budapest, Késmárk u. 1. vagy írjon a hello@opencart-hungary.hu e-mail címre.

OpenCart hírlevél

OpenCart hírlevél

Ha értesülni szeretnél a legfrissebb hírekről és információkról, akkor íratkozz fel hírlevelünkre.

cron